Wie zijn wij, waarom en wat doen we?

Houten Enveloppenkist is een onderdeel van een bedrijf die heel graag designen, meedenken en maken maken maken ;-) Dus wij bedenken, ontwerpen en maken allerlei gave producten. Dit kan zijn drukwerk, interieuroplossingen, verpakkingen en collecties (POD) voor ondernemers. Maar ook relatiegeschenken, kinderkoffertjes, raamfolies, hele mooie houten producten, etc...

Maar dat vinden wij niet genoeg.... Wij vinden het namelijk onwijs leuk om mooie producten en collecties te bedenken en te maken voor consumenten, en vandaar dat wij naast zakelijke klanten een hele hoop particuliere klanten hebben.

In onze webwinkels en via onze andere verkoop kanalen hebben wij een assortiment neergezet waar we trots op zijn. Onze webshops zijn altijd in beweging. Er moeten regelmatig nieuwe ontwerpen bij, sommige er af.... en als we een goed idee hebben voor een nieuw product, dan plaatsen we die ook bij.

Kennismaken?

De eindbaas

Pied-de-poule lover, grafisch vormgever, moeder en grootste koffie drinker op de zaak is Marieke.

Ons kantoor

Ons kantoor bevind zich in Den Hoorn, op een nieuw bedrijventerein. Ons pand met werkplaats, (schone) productieruimte en kantoor/ showroom is voorzien van alle gemakken en bied ons de gelegenheid om mooie producten voor jou te maken! Wij nodigen jou dan ook van harte uit om een keertje een kopje koffie te komen drinken als je vragen hebt of gewoon nieuwsgierig bent!

Volgen

Wil je ons een beetje volgen? Alles wat we doen, maken en verzinnen? Check dan onze Instagram.

Handgemaakt in eigen werkplaats

Heb je vragen over onze producten of wil je een kist uit komen zoeken? Misschien een designwens bespreken, of bijzondere opties doornemen. Of misschien wil je gewoon proeven aan het bedrijf waar je een order wilt plaatsen.

Neem dan even contact op! We maken alles zelf dus de mogelijkheden zijn er.

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

 

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel