Meer ontwerpen om uit te kiezen

Onze ontwerpen
Wij hebben een aantal ontwerpen voor de Houten Gastenboeken, mogelijk in combinatie met een Enveloppenkist en Ringenkistje. Kies je een van deze ontwerpen, dan kun je daarin nog de kleuren kiezen, bijvoorbeeld de kleuren van jouw trouwkaart, of de stijl van jullie bruiloft.

Aanpassen
Wil je gebaseerd op een ontwerp een en ander aanpassen qua lettertype, elementen toevoegen etc., kies dan voor "Maak een nieuw ontwerp voor ons" en geef door welk ontwerp je het op wilt baseren.

Contact
​Kom je er niet uit? Bel of mail ons dan gerust, wij zijn op werkdagen tussen 9:00u en 17:00u telefonisch bereikbaar, buiten die tijden graag per e-mail of via het contact formulier.

Let op!
Op deze pagina kun je een ontwerp kiezen en toevoegen aan je winkelmandje. Hiermee bestel je geen artikel, maar geef je bij ons aan welk ontwerp je op je product wilt hebben. Het Houten Gastenboek bestel je vervolgens hier.

per pagina
 • Bridget & Charles
  Bridget & Charles

  Uitvoeringen
  Het voorbeeld op de foto is een full color print in een zwarte kleur, deze is bevestigd op een witte whitewash gastenboek.
  Er zijn tal van mogelijke combinaties. Voeg dit artikel aan je bestelling toe om ons kenbaar…

 • B&M
  B&M

  Uitvoeringen
  Een heel leuk ontwerp, een beetje botanisch, lekker strak en niet te opzichtig. Kies voor uitvoering 3D object in bijvoorbeeld goud, gebrand in een blank gastenboek, zwart op een whitewash of wit gastenboek...Voeg dit…

per pagina
© 2017 - 2021 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel