Hebben jullie binnenkort een evenement gepland staan, of hebben jullie met regelmaat een terugkerend evenement? En kun je daar wel een Houten Enveloppenkist voor gebruiken? Misschien om visitekaartjes in te verzamelen, of voor een loterij? Wij maken ook met alle liefde een Tombola, kist of iets dergelijks voor evenementen, feesten en dergelijke. 

Of misschien willen jullie als bedrijf een herinneringskist cadeau geven aan een collega die vertrekt, een gepensioneerde CEO of andere gewaardeerde collega. Dit kunnen we allemaal verzorgen!

Leveren jullie het logo, de foto's, de tekst etc aan, dan maken wij een mooi ontwerp, voor een mooi, duurzaam product.

Zie hier onder enkele voorbeelden van reeds uitgevoerde Houten Enveloppenkisten voor diverse evenementen.

 • Tombola voor Alfa Accountants
  Tombola voor Alfa Accountants

  Deze op maat gemaakte houten enveloppenkist is gemaakt voor Alfa Accountants, zij wilden een mooie duurzame kist die ze mee kunnen nemen naar beurzen. De kist is (vanwege veelvuldig gebruik) verstevigd met houten hoeken…

 • Win kist voor Houten Enveloppenkist
  Win kist voor Houten Enveloppenkist

  Deze op maat gemaakte houten enveloppenkist is gemaakt voor ons zelf :-) We doen bij beurzen wel eens een win-actie en dan is het mooi om een Houten Enveloppenkist te gebruiken! Uiteraard laten wij met zo'n kist iets zien van de…

 • Houten Enveloppenkist voor Hart van Huizen
  Houten Enveloppenkist voor Hart van Huizen

  Deze op maat gemaakte houten enveloppenkist is gemaakt voor Hart van Huizen, voor het winkelcentrum. Als er evenementen in het winkelcentrum zijn, wordt deze kist ingezet.

  Specs: Het formaat van de kist is 40x30x33,6cm (onze…

 • Donatiekist voor jarige ondernemer
  Donatiekist voor jarige ondernemer

  Deze op maat gemaakte houten enveloppenkist is gemaakt voor een Leidse ondernemer, hij werd 50 en wilde in plaats van cadeautjes graag een donatie voor het Dushi huis. Dus maakten wij een Kadodoos!

  Specs: Het formaat van de kist…

 • Winkist voor Rombout kappers
  Winkist voor Rombout kappers

  Deze op maat gemaakte houten enveloppenkist is gemaakt voor Rombout kappers, voor het winkelcentrum. Als er evenementen in het winkelcentrum zijn, wordt deze kist ingezet. Kijk hoe zo'n winnaar wordt getrokken.

  Specs: Het formaat…

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel