Navigatie

Meer informatie Alternatief gastenboek

Een gewoon gastenboek niets voor jullie? Kies dan voor een Alternatief!!

Puzzel

Een mooi en grappig alternatief is de puzzel! Verkrijgbaar in meerdere hoeveelheden stukjes, afhankelijk van het aantal gasten die jullie verwachten. Let wel op... het is handig om goed in te schatten hoeveel gasten je verwacht, om te voorkomen dat je veel lege stukjes overhoudt... en aan de andere kant dat wel iedereen zijn wens kwijt kan. Maar goed... lege stukjes kan je altijd nog vullen met leuke quotes of bijvoorbeeld een foto...

In het midden zetten we jullie namen en de trouwdatum, heb je een specifieke wens, wil je een ander lettertype of een hartje ergens, you name it! We maken alles zelf en ontwerpen zelf, dus het is zelden een probleem! Je kunt je wensen doorgeven bij de bestelling en we laten altijd eerst een voorbeeld zien voor we over gaan tot productie.

We leveren 5 gelpennen mee, je kan je wenskleuren doorgeven, we kunnen niet altijd aan je wens voldoen, dat is afhankelijk van de voorraad op dat moment.

Gastenboek lijst

De gastenboeklijst met hartjes (of eventueel andere vormen naar wens, wordt gemaakt met het aantal hartjes naar jullie wens. Dat kunnen dus bijvoorbeeld 120 kleinere, of 75 grotere harten zijn... Of misschien willen jullie graag verschillende formaten hartjes voor een extra speels effect. 

In het midden zetten we jullie namen (en de trouwdatum) eventueel in een hartje (zoals in het voorbeeld bij het product), heb je een specifieke wens, wil je een ander lettertype of een hartje ergens, you name it! We maken alles zelf en ontwerpen zelf, dus het is zelden een probleem! Je kunt je wensen doorgeven bij de bestelling en we laten altijd eerst een voorbeeld zien voor we over gaan tot productie. Let wel op!!! Aangezien dit losse elementen zijn gemaakt van hout zijn er grenzen aan de mogelijkheden qua letterdikte etc. Hierin zullen we altijd adviseren en meedenken. Een mogelijkheid is ook om een hart te graveren met een ontwerp erop, dan maakt de letterdikte bijvoorbeeld weer niet uit.

De lijst wordt verder geleverd met een koffertje, waarin ook het ontwerp van het object in de lijst wordt gemaakt en 5 gelpennen. Je kan je wenskleuren doorgeven, we kunnen niet altijd aan je wens voldoen, dat is afhankelijk van de voorraad op dat moment.

Wegens veiligheid leveren we de lijst met een acryl plaat in plaats van glas. Het enige nadeel is dat dit iets krasgevoeliger is dan glas. Het kan dus zijn dat er kleine/ lichte krasjes in het acrylaat zitten. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Dit valt ook niet onder garantie oid.

Boom met blaadjes

Deze boom kan naar wens worden aangepast in aantal blaadjes, kleuren van de vogeltjes/ namen, kleur van de achterplaat en de kleur van de blaadjes/boom. Op de plaat kun je maximaal 100 blaadjes kwijt. We leveren de blaadjes los, zodat je die zelf op de plaat (naar eigen inzicht) kunt opplakken. Of als je je gasten dit wilt laten doen kan dat ook! Een kwestie van een kartonnen koffertje/ doosje (kunnen wij ook leveren, vraag er naar) erbij zetten en een flesje lijm en laat ze maar creatief zijn!
Wil je een grotere plaat voor bv grotere blaadjes, of wil je een grotere plaat ivm meer blaadjes, dan kan dat, daarvoor kun je het beste even een berichtje of mailtje naar ons sturen. 

Links onderin komen jullie namen en de trouwdatum met een mooi elementje erin. We kunnen de namen en datum ook in de onderplaat graveren, als je dat wilt graag even aangeven bij de bestelling. Het lettertype kan uiteraard ook worden aangepast. We maken alles in eigen huis, dus de meeste wensen zijn geen probleem. 

We leveren 5 gelpennen mee, je kan je wenskleuren doorgeven, we kunnen niet altijd aan je wens voldoen, dat is afhankelijk van de voorraad op dat moment.

Gelpennen

Wil je meer dan 5 gelpennen? Of wil je ze gewoon los bij ons bestellen? Dat kan!!
De gelpennen zijn ideaal om op hout te schrijven, ze zijn verkrijgbaar in metalic, NEON en gewone mooie heldere kleuren. Je kan je wens qua kleuren doorgeven, dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee. 
TIP! Het is leuk om een combi te maken van meerdere kleuren, dat geeft in het eindresultaat een ontzettend leuk effect!

Verzendkosten

Nederland:
Brievenbusdoos € 4,00
Pakketje                € 6,00

België:
Brievenbusdoos € 5,00
Pakketje                €10,00

Meer lezen over verzendkosten?
Klik hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Klantenservice

De levertijd van een Houten Enveloppenkist of ander gepersonaliseerd product is minimaal 3 weken. In het hoogseizoen of vele bestellingen tegelijkertijd worden de bestellingen in volgorde van trouwdatum behandeld.  Je kan altijd even mailen of bellen over de status.  Heb je jouw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Artikelen met een sticker Snelle levering streven wij om binnen 3 werkdagen te leveren. Meer info?

De verzendkosten hebben we recent nog verlaagd, helemaal gratis kan helaas niet. 

Wil je iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wil je iets vragen? Je kan ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31 (0)6 19177026 Of wil je mailen?

Wil je iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de Hoog Harnasch 40 Den Hoorn.

Bel even voor je langs komt!

© 2017 - 2020 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel