Levertermijn

Gepersonaliseerde producten hebben 3 weken staan als gebruikelijke levertermijn. Gepersonaliseerde producten zijn te herkennen aan de sticker rechts boven in de afbeelding. Soms duurt het langer voor we leveren, als de trouwdatum nog erg ver weg is proberen we alles zo in te plannen dat iedereen op tijd zijn bestelling binnen kan hebben. Heb je een specifieke wens ten aanzien van de levering, vermeld het dan bij je bestelling!
We houden sowieso aan in onze planning (als de trouwdatum meer dan 3 weken vooruit ligt) dat we minimaal een week voor de trouwdatum leveren.

Snelle levering. Sommige producten hebben standaard een kortere levertijd, dus als je twijfelt, bel of mail ons! Dan weet je het zeker.

Dag van bestellingLevering
Maandag voor 17:00 uurWoensdag
DinsdagZaterdag
WoensdagZaterdag
Donderdag voor 17:00 uurZaterdag
VrijdagWoensdag
ZaterdagWoensdag
ZondagWoensdag


Wij verzenden op dinsdagen en vrijdagen, uitzonderingen en feestdagen worden op de homepage gepost. 

Levering sneller?

In het trouw hoogseizoen is het zo druk dat we (om niemand teleur te stellen) echt minimaal 3 weken nodig hebben om orders van bestelling tot uitlevering te verwerken. Maar wil jij je producten sneller in huis hebben, dan kan het wel. We moeten wat schuiven in onze planning, wellicht spulletjes versneld bestellen, kunnen bepaalde productie onderdelen niet combineren, waardoor het voor ons ongunstiger is. Daarom hebben we besloten om een toeslag te rekenen voor snellere levering.

Toeslag

Bestel je een product die wij helemaal met de hand maken, zoals een Houten Enveloppenkist, ringenkistje, gastenboeklijst, etc, waar veel werk in zit, dan rekenen wij € 35,- snelle leverings toeslag per order.

Status

Je wordt tussentijds op de hoogte gehouden van de status, vanaf de bestelling tot de dag van verzending. We proberen uiteraard de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Handgemaakt in eigen werkplaats

Heb je vragen over onze producten of wil je een kist uit komen zoeken? Misschien een designwens bespreken, of bijzondere opties doornemen. Of misschien wil je gewoon proeven aan het bedrijf waar je een order wilt plaatsen.

Neem dan even contact op! We maken alles zelf dus de mogelijkheden zijn er.

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

 

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel