Sticker, folie, graveren....

Zeker weten! Wij hebben de afgelopen jaren aan verbeteringen en mooiere decoraties gewerkt. 

De full colour prints worden gemaakt op onze Roland printer (materiaal tot 135cm breed);
De folies zoals goud, rose gold, etc worden op onze Summa plotter (materiaal tot 122cm breed) geplot;
De gravures worden gedaan met een BRM laser (150x90cm).

Deze machines zijn echte professionele machines en met onze kennis maken we daarop de mooiste producten. Als je het niet weet, zie je niet eens dat ergens een sticker op zit. Het lijkt meer opgeschilderd dan een sticker. Bij een foto snapt iedereen wel dat het een sticker moet zijn, en ook dat is niet echt waar. Veel mensen denken ook dat het direct op het hout geprint is. Wij doen er alles aan om jouw producten zo mooi, strak en duurzaam mogelijk te maken. 

De folies die we gebruiken worden ook professioneel gebruiukt, we werken meestal met matte printfolies, mooi glanzende metallic of spiegelend goud of rose gold, we kijken verder altijd wat het beste past bij jouw unieke thema, bij jouw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Graveren is ook erg mooi, het is eigenlijk het wegbranden van hout of kunststof op een machine. Dit is echt heel precies, scherp en mooi. Graveren geeft een smokey gloed. Dat halen we dmv schuren veelal zoveel mogelijk weg. Soms gaat dit niet helemaal, dan blijft het zitten. 

Heb je er toch vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Handgemaakt in eigen werkplaats

Heb je vragen over onze producten of wil je een kist uit komen zoeken? Misschien een designwens bespreken, of bijzondere opties doornemen. Of misschien wil je gewoon proeven aan het bedrijf waar je een order wilt plaatsen.

Neem dan even contact op! We maken alles zelf dus de mogelijkheden zijn er.

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

 

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel