Hoe wordt een Houten Enveloppenkist gemaakt?

Wij maken de Houten Enveloppenkisten helemaal van scratch. Dus we beginnen met een plank hout en maken daar met veel zorg, aandacht, liefde .... en de juiste gereedschappen en met zorg geselecteerde materialen een mooie kist van. De kist heeft al een hele ontwikkeling meegemaakt, sinds de eerste gemaakt is, is er steeds verbeterd aan het design.

Het lijken zo maar 6 plankjes die samen tot een kist gespijkerd zijn, maar laat je niet te snel verleiden tot het idee dat deze kwaliteitskisten door iedereen gemaakt kunnen worden. Tuurlijk kan iedereen een kist maken... Dat is zeker waar. Maar wij investeren in gereedschappen, beslag en ontwerpen. Mede door deze investeringen kunnen we unieke producten voor jullie maken.

Als je meer wilt zien over hoe we de kisten maken, kun je ons het beste volgen op Facebook, daar plaatsen we regelmatig nieuwe foto's en filmpjes en kun je meer te weten komen over hoe Houten Enveloppenkisten gemaakt worden.

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

Verzendkosten

Nederland:
Brievenbusdoos € 4,00
Pakketje                € 6,00

België:
Pakketje                €10,00

Klantenservice

Levertijd. Na ontvangst van betaling streven wij er naar om de artikelen binnen 3 werkweken te leveren.  Let op! De bestellingen worden op volgorde van trouwdatum behandeld.  Je kan altijd even mailen of bellen over de status.  

Heb je jouw product sneller nodig, bel dan even.

Artikelen met een sticker Snelle levering streven wij om binnen 3 werkdagen te leveren.  Ons verzendschema vind je hier.

Bereikbaarheid
Je kan ons van ma-vr bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur

Bellen
+31 (0)70 250 109 2
Whatsapp
+31 (0)6 19177026
Mailen
Mailen kan ook.
Kantoor
Langskomen of ophalen?
Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn.

Ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Verzendkosten vind je hier. 

© 2017 - 2020 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel