Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Gastenboek A4

Artikelnummer: GB-A4-01
€ 50,00 (inclusief btw)

Gastenboek A4 zelf samenstellen

Gastenboek A4 om zelf samen te stellen is een gastenboek met alle mogelijkheden tot een gepersonaliseerd gastenboek in zich! Een mooi, handgemaakt gastenboek! De basis van het gastenboek is een houten voorzijde, een houten achterzijde, papier erin en een setje ringen die de boel bij elkaar houdt. Dus ben je op zoek naar een gastenboek en wil je helemaal zelf kiezen hoe het eruit komt te zien, dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kan met dit product alle kanten op qua kleur, vormgeving etc....

Gastenboek A4 zelf samenstellen | Waarom een gastenboek

​Een hele mooie plek voor je gasten om een paar tips, gelukswensen of andere leuke tekst in te schrijven, of om een leuke polaroidfoto of fotostrip van zo'n gave gehuurde photobooth in te plakken met een boodschap! Zo hebben jullie zelfs jaren later nog een dosis leuke herinneringen, in ongedwongen sfeer. Geen statige foto, gewoon een eigen boodschap van jouw vrienden en familie in een mooi boek. 

Gastenboek A4 zelf samenstellen | Uitvoeringen

De Houten Gastenboeken worden gemaakt van blank 3mm dik multiplex van de hoogste kwaliteit. De gastenboeken zijn hierdoor sterk en duurzaam. Bij elk gastenboek worden blanco pagina's geleverd (in kleur naar wens) en het geheel is aan elkaar bevestigd met hersluitbare ringen.

Gastenboek A4 zelf samenstellen | Handgemaakt

Was je op zoek naar het mooiste houten gastenboek van Nederland en Belgie? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Dit mooie, volledig handgemaakte houten gastenboek, maken wij volledig in eigen houtwerkplaats en atelier. We designen, bedenken, denken mee over thema's en kleurencombinaties. We kunnen meedenken over allerlei bijzondere thema's en maken echt een houten gastenboek voor jullie! Geen standaard houten gastenboek. Geen gastenboek met een kaft van karton, maar een gastenboek van mooi berken multiplex, netjes uitgesneden in de laser, er wordt mooi dik kwaliteitspapier (waar goed op geschreven kan worden, zonder dat je er doorheen kan kijken) gebruikt. Het geheel wordt geboord en voorzien van mooie hersluitbare ringen. De ringen kunnen open om blaadjes te verwijderen na de bruiloft, mochten er onbeschreven blaadjes zijn. Echter kunnen er ook blaadjes worden toegevoegd, mocht je je gastenboek willen aanvullen met andere mooie herinneringen.

Gastenboek A4 zelf samenstellen | ​Formaat 

Verkrijgbaar in 3 DIN formaten:

  • A5
  • A4
  • A3

Hoe zat het ook alweer met die formaten A5, A4 en A3.... Kijk hier naast wat de afmetingen van de verschillende DIN formaten zijn. En een handig trucje om te onthouden... A4 is normaal papier wat we allemaal gebruiken, A5 is de helft van een A4 en een A3 is weer 2 A4-tjes tegen elkaar aan.

Gastenboek A4 zelf samenstellen | Bladzijdes

Al onze gastenboeken worden standaard met 40 blanco blaadjes geleverd. Het papier heeft een dikkere kwaliteit en is daarom aan twee kanten te beschrijven zonder dat het doordrukt. Eventueel kun je per 10 extra blaadjes toevoegen. Je hebt de keuze uit wit, biotop, kraft of zwart papier. Ons advies is om maximaal 80 pagina's te kiezen, anders past het boek niet mooi meer dicht.

Je kan uiteraard ook een heel gaaf bedrukt boek kiezen, waarbij alle bladzijdes enkelzijdig of dubbelzijdig worden geprint. Dit kan in zwart/wit of in kleur. De A4 en A3 bladzijdes kunnen ook aflopend geprint worden. Dat wil zeggen dat de print tot de rand van de bladzijdes kan lopen. Hoe gaaf is dat?!

Gastenboek A4 zelf samenstellen | Andere wensen

Heb je andere wensen met dit ontwerp en kan je ze niet allemaal kwijt? Je kan bij "aanvullende wensen" jouw wensen invullen. Dan komen er over het algemeen kosten bij. Die zullen we aan de hand van de wensen met je doornemen. Mocht je liever alle prijzen van te voren weten, neem contact met ons op via e-mail, Whatsapp of telefoon. Dan kunnen we de prijs van te voren aan je doorgeven.

Vind je het gastenboekje op maat een stapje te ver? Kies dan een van de prachtige designs uit onze webwinkel.

Speciale wensen.... Niks is ons te gek voor jullie mooiste dag! 

Dus staat jullie wens niet in het lijstje, niet op de site, nergens te vinden, dan kunnen we het waarschijnlijk gewoon toch stiekem wel maken.  Je vindt onze contactgegevens in de footer onderaan de site. Je kan ons bellen, mailen en appen.

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel