Personaliseer

Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Houten Enveloppenkist XLarge

Artikelnummer: HEK-XL-01
€ 79,50 (inclusief btw)

Houten Enveloppenkist XLarge

Was je op zoek naar de mooiste houten enveloppenkist van Nederland en Belgie? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Deze mooie, volledig handgemaakte houten enveloppenkist, maken wij volledig in eigen houtwerkplaats en atelier. We designen, bedenken, denken mee over thema's en kleurencombinaties. We kunnen meedenken over allerlei bijzondere thema's en maken echt een houten enveloppenkist voor jullie! Geen standaard houten enveloppenkist. Geen enveloppendoos van karton, maar een enveloppenkist van mooi grenenhout, netjes gezaagd, in elkaar gezet, geschuurd, gelakt, afgemonteerd met scharnieren en sluiting met slot. En voorzien van een design en uitvoering naar keuze. 

Houten Enveloppenkist XLarge | Toepassing

Een houten enveloppenkist wordt op de bruiloft (of een ander evenement, verjaardag, jubileum, babyshower) gebruikt om de enveloppen en kaarten die cadeau gegeven worden aan het bruidspaar, veilig en netjes bij elkaar te houden. Om te voorkomen dat er enveloppen en kaarten kwijt raken is het heel handig om een Houten Enveloppenkist neer te zetten. Door het uiterlijk van de enveloppenkist aan te passen aan het thema van het feest is het een ideale plek om alle persoonlijke, waardevolle en mooie geschenken in op te bergen. Door het slotje aan de voorkant kan er ook niets voortijdig uit gehaald worden.

Houten Enveloppenkist XLarge | Memorybox

Uiteraard is de Houten Enveloppendoos een super mooie plek om alle mooie herinneringen in te bewaren! Dus na de bruiloft, neem je de enveloppenkist mee naar huis. Daar kunnen jullie alle mooie verrassingen uitpakken, kaarten lezen en alle cadeautjes en enveloppen openen en uitpakken. Als dat allemaal gedaan is, kunnen jullie de houten enveloppenkist omtoveren tot memorybox. Want de houten kist is een prachtige herinneringskist om alle mooie herinneringen van jullie prachtige bruiloft in te bewaren. Wellicht past jullie trouwalbum erin, something old, something new, something borrowed, something blue... jullie geloften, een corsage, de kaarten, trouwboekje, noem maar op! Dus deze kist is een prachtige memorybox voor altijd! Sommige mensen gebruiken de mooie handgemaakte kist ook als opbergplek voor kleedjes of hobbyspulletjes.

Wil je de kist alleen als memorybox gebruiken, we kunnen jullie houten kist ook maken zonder gleuf!

Houten Enveloppenkist XLarge | Product specificaties

Afmetingen: 47,5x30x33,6cm
Materiaal: Grenenhout FSC

Houten Enveloppenkist XLarge | Is dat de goede maat voor ons?

Vind de overige informatie over de Houten Enveloppenkisten, zoals welke maat kies ik, wat voor decoratie kan ik kiezen, worden hier beantwoord. Of je kan ons bellen, mailen of appen.

Houten Enveloppenkist XLarge | Mogelijkheden

We maken elke Houten Enveloppenkist helemaal zelf in eigen houtwerkplaats. De planken komen bij ons binnen, worden verzaagd, er wordt gelijmd, getimmerd, geschuurd, gelakt, afgemonteerd, gelaserd, geprint, geplakt, gegraveerd, gesneden... noem het maar op. Wij doen echt alles wat je maar bedenken kan om een kist te maken tot.... jullie memorybox voor later.... Het maakt niet uit of we hout moeten laten roesten, een filmcamera maken van de houten enveloppenkist, alleen namen en een trouwdatum erop moeten of een hele grote JA! Als jullie het willen, dan kunnen wij het maken.

Speciale wensen.... Niks is ons te gek voor jullie mooiste dag! 

Dus staat jullie wens niet in het lijstje, niet op de site, nergens te vinden, dan kunnen we het waarschijnlijk gewoon toch stiekem wel maken. Ik hoop nog steeds op het verzoek voor een kist met bladgoud aan de binnenzijde.... Je vindt onze contactgegevens in de footer onderaan de site. Je kan ons bellen, mailen en appen.

De eerste prijs die je ziet staan is de basisprijs van een lege kist, naarmate je meer aanpassingen toevoegt, zal de prijs ook toenemen.

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel