Vorige Artikel 7 van 68 Volgende

Houten Enveloppenkist blauwe regen en lavendel

Houten Enveloppenkist blauwe regen en lavendelHouten Enveloppenkist bestellen

Spreekt het ontwerp van deze "Houten Enveloppenkist blauwe regen en lavendel" jou aan? Wil jij een ontwerp in deze sfeer? Vind je deze heel erg mooi? Bestel via deze link jullie Enveloppenkist en geef de namen door die op dit product staan. Hiermee kunnen we voor jullie kijken wat we kunnen doen.

Houten Enveloppenkist | Ontwerp

Een deel van de ontwerpen die je op deze pagina ziet, zijn ontwerpen van trouwkaartjes, een deel is eigen ontwerpen gebaseerd op thema, wens, trouwkaart, save the dates, etc.... 

We kunnen niet alle ontwerpen opnieuw maken, maar soms zijn een aantal aanpassingen voldoende om een ontwerp zodanig aan te passen dat het helemaal past in jullie thema, kleuren, bij de locatie, etc.

Ben je nog opzoek naar een goede & veilig plek voor de waardevolle en persoonlijke enveloppen die je krijgt tijdens een bruiloft, verjaardag of jubileum. Een Houten Enveloppenkist is dan de oplossing. Deze gave Enveloppenkist is later nog te gebruiken om alle herinneringen in op te bergen. 

Houten Enveloppenkist | Handgemaakt

Was je op zoek naar de mooiste houten enveloppenkist van Nederland en Belgie? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Deze mooie, volledig handgemaakte houten enveloppenkist, maken wij volledig in eigen houtwerkplaats en atelier. We designen, bedenken, denken mee over thema's en kleurencombinaties. We kunnen meedenken over allerlei bijzondere thema's en maken echt een houten enveloppenkist voor jullie! Geen standaard houten enveloppenkist. Geen enveloppendoos van karton, maar een enveloppenkist van mooi grenenhout, netjes gezaagd, in elkaar gezet, geschuurd, gelakt, afgemonteerd met scharnieren en sluiting met slot.

Houten Enveloppenkist | ​Formaat

  • Medium: 35x20x23,6 cm* 
  • Large: 40x30x33,6 cm*
  • Extra Large: 47,5x30x33,6 cm*
    *Dit zijn de buitenmaten van de Enveloppenkist

Houten Enveloppenkist | Formaat - aantal gasten

10-75 gasten MEDIUM
75-120 gasten LARGE
120 of meer gasten XLARGE

Speciale wensen.... Niks is ons te gek voor jullie mooiste dag! 

Dus staat jullie wens niet in het lijstje, niet op de site, nergens te vinden, dan kunnen we het waarschijnlijk gewoon toch stiekem wel maken. Ik hoop nog steeds op het verzoek voor een kist met bladgoud aan de binnenzijde.... Je vindt onze contactgegevens in de footer onderaan de site. Je kan ons bellen, mailen en appen.

   

© 2017 - 2023 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel