Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Regels en voorwaarden omtrent WIN-ACTIES

Regels en voorwaarden omtrent WIN-ACTIES 

van Koffertje&co, Plak&co en Houten Enveloppenkist, allen onderdeel van Creative Sign Crew

Om mee te doen aan deze winactie, moet je eerst de Facebook pagina liken. Daarna Tag je een vriendin die je deze prijs gunt. De getagde vriendin maakt vervolgens kans op de prijs.

Wij organiseren het hele jaar win-acties Deze worden geplaatst op Instagram en Facebook. De acties lopen telkens van en tot de aangegeven data, waarna de trekking plaatsvindt. Dit wordt expliciet in de dan geldende winactie vermeld.

Trekking

De trekking wordt gedaan door een van de medewerkers van ons bedrijf, met een fysieke grabbel in een bak met briefjes met de mensen die meedoen en die zich aan de medegedeelde spelregels/ voorwaarden  hebben gehouden. De trekking wordt op Facebook & Instagram aangekondigd en op Facebook gepubliceerd, middels een filmpje, in een tijdlijn-bericht. Daarnaast zal de winnaar getagd worden in het bericht. De winnaar heeft vervolgens een week de tijd om te reageren via Messenger. Vervolgens sturen wij de kortingscode in een reply op het Messenger bericht. De code is na de windatum 1 jaar geldig.

Meld de winnaar zich niet op tijd, dan doen we een 2e trekking. Komt er daarna geen reactie binnen de 1 week, dan verplaatsen we de loting naar volgend jaar. 

Inwisselen

De prijs is niet in te wisselen voor geld of een ander product. De prijs is wel in te wisselen tegen het product met een upgrade. Bijvoorbeeld, je wint product X, niet gepersonaliseerd. Er is in de webshop ook een mogelijkheid om product X wel gepersonaliseerd te kopen, nu krijg je het oorspronkelijke bedrag voor product X als korting op het totale product. Het is tevens mogelijk dat er een andere variant bestaat op product X, daarvoor geldt hetzelfde.

Als je wint, ontvang je een kortingscode die je voor product X (of een upgrade) kan inwisselen.

Win je niet, dan geven we een korting op het product wat verloot werd voor een periode van 1 maand. Of een vergelijkbare prijs, deze zal worden gemeld onder de bekendmaking van de winnaar.

Wij gaan er in principe vanuit dat je de prijs komt ophalen bij ons in Den Hoorn, dat vinden we super leuk!!! Wil je dit niet, dan betaal je de voor het product geldende verzendkosten, naar het door jou opgegeven adres.

Privacy

Wat betreft de privacy van de deelnemers, je moet je bewust zijn dat we je taggen in de trekking, verder doen we niets met de gegevens van deelnemers.

Zijn er nog onduidelijkheden omtrent de regels en voorwaarden voor deze trekking, dan kun je contact opnemen met info@creativesigncrew.nl

Verzendkosten

Nederland:
Brievenbuspakje € 4,00
Pakket € 6,00
​België:
​Pakket € 10,00

Levertijd. Na ontvangst van betaling streven wij er naar om de artikelen binnen 3 werkdagen te leveren. Ons verzendschema vind je hier.

Bereikbaarheid
Je kan ons van ma-vr bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur

Bellen
+31 (0)70 250 109 2
Whatsapp
+31 (0)6 19177026
Mailen
Mailen kan ook.
Kantoor
Langskomen of ophalen?
Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn.

Ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Verzendkosten vind je hier. 

© 2017 - 2021 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel