Personaliseer

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Houten Herinneringskist Large

Artikelnummer: HHK-L-01
€ 72,50 (inclusief btw)

Afmetingen: 40x30x33,6cm

Bij de geboorte van een kindje zijn er vaak een hoop leuke spulletjes, kaarten en andere herinneringen die leuk zijn om op een plek te bewaren, zodat je het later aan je kind kan mee geven. Daarvoor is een duurzaam, robuust product als een Houten Herinneringskist uitermate geschikt. 

Door het uiterlijk van de kist aan te passen aan het thema van bijvoorbeeld het geboortekaartje, een mooie foto of een ander mooi ontwerp, is het een ideale plek om alle persoonlijke, waardevolle en mooie geschenken in op te bergen. 

Nb. De eerste prijs die je ziet staan is de basisprijs van een lege kist, naarmate je meer aanpassingen toevoegt, zal de prijs ook toenemen.

Meer informatie over de Houten Enveloppenkisten, zoals welke maat kies ik, wat zijn de maten, wat voor decoratie kan ik kiezen, worden hier beantwoord.

Overige opties

Wil je meer opties, bijvoorbeeld de deksel ook voorzien van een ontwerp, of andere niet in de personalisatie lijst voorkomende opties, plaats die in het laatste veld "Toelichting op ontwerpwensen". Het kan zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn, dit zullen we altijd eerst overleggen met jou.

Aanleveren beeldmateriaal

Je kan je foto's, geboortekaartjes etc. mailen ovv ordernummer (afbeeldingen graag minimaal 300 DPI)
Of opsturen naar Houten Enveloppenkist

© 2017 - 2021 Houten Enveloppenkist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel